Group 5 Created with Sketch.
Page 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Nyhed - 30.08.23

Veloverstået 60-års Jubilæumsfejring med Bæredygtig Bydebat

En strålende dag fyldt med engageret debat og festligt samvær markerede Foreningen af Byplanlæggeres 60-års jubilæumsfejring. Emnet for dagen var "Har vi lyst til at bo bæredygtigt og småt? Og tænkes der overhovedet tilstrækkeligt strategisk i dagens byudvikling?".

 

Anne Katrine Harders fra DAC, Frederik Noltenius fra CPHVillage, Andreas Qvist Secher fra Rambøll, og Charlie Steenberg fra DKA satte tonen for dagen med en spændende debat, der skabte en inspirerende stemning blandt de mange fremmødte. Niels Boje Groth leverede et dynamisk tilbageblik, og festlighederne toppede af med Demokratigaragen, der sørgede for en uforglemmelig fest.

 

Stiftet i "de glade tressere," blev FAB præget af optimisme, økonomisk vækst, og frihedsdrømme. I dag står vi over for udfordringer som klimakrise, ressourceknaphed, og geopolitiske konfrontationer. Jubilæet blev anledningen til at reflektere over fortiden og se fremad med en dag fyldt med faglige indslag, oplæg, og paneldebat, samt en hjertelig reception for medlemmer, samarbejdspartnere og venner.

 

FAB takker alle deltagere for en mindeværdig dag og ser frem til fortsatte debatter og begivenheder, der afspejler foreningens dedikation til byplanlægning og bæredygtig byudvikling.