Group 5 Created with Sketch.
Page 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Nyhed - 13.12.23

FAB´s JULE-ARRANGEMENT 2023

Nåede du ikke med til årets julearrangement i FAB - så kan du her få et lille indblik i, hvordan dagen løb af stablen.

Årets FAB-julearrangement foregik i lokalerne i Dans Byplanlaboratorium. Godt 30 af foreningens medlemmer havde trosset vinterkulden, håndbolden samt By og Havns offentlige møde om stormflodssikring og mødte op til julearrangementet.

 

Den faglige del af arrangementet handlede om konsekvenser af klimaforandringer i Storkøbenhavn. To landskabsarkitekter - Sofie Yde og Jakob Sandell - fra Schønherr gengav det danske bidrag til bianalen i Venedig – Copenhagen Islands. Et meget fint projekt med masser af evidentbaseret analyser i form af kort og illustrationer.

 

Fremtiden ser skræmmende ud hvis tendensen med hyppigere og kraftigere storme og regnmængder fortsætter. Hele by- og lanområder vil blive påvirket. Analyserne rejser en række spørgsmål og dilemmaer som vi skal tage stilling til. Diskussionen efterfølgende handlede i høj grad som hvilke og hvornår vi skal sætte ind med handlinger – med handlinger som modsvarer de stigende klimaudfordringer. Emnet er aktuelt og det bliver nok ikke sidste gang at vi ser dette emne folde sig ud i FAB´s regi.

 

Stor ros til både Sofie og Jakob fra Schønherr for et inspirerende og indsigtsfuldt oplæg. Tak også til Dansk byplanlaboratorium for lån af møderum og faciliteter.

 

Anden halvleg fortsatte den faglige og sociale snak over et glas vin og der blev ønsket hinanden en god jul.