Group 5 Created with Sketch.
Page 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Arrangement

Mellem Fingerplan og økuller: Idealer for fremtidens København

09. april 2019 — 10:00-18:00

København er i kraftig vækst, og byen mangler billige boliger og bæredygtige løsninger. Men hvad kan vi lære af fortiden, når vi skal forme nye bydele? Og hvordan håndterer vi skiftende behov, når vi arbejder så langsigtet og i så stor skala som fx i tilfældet Lynetteholmen og de andre kunstige øer, der planlægges i Københavns Havn?

 

FABs medlemmer inviteres med til denne spændende konference til studenterpris dvs. 495 kr. Konferencens omdrejningspunkt er fremtidens byudvikling og byder på nationale og internationale arkitektstjerner, heriblandt Københavns nytiltrådte stadsarkitekt Camilla van Deurs.

 

Keynote: Learning from Global Urbanism

Vi får international inspiration af Alfredo Brillembourg, principal Urban Think Tank & Chair Architecture and Urban Design ved ETH Zürich og Tatiana Bilbao, founding partner Estudio Tatiana Bilbao og Design Critic in Architecture ved Harvard GSD.  Bilbao og Brillembourg diskuterer bolig- og byudvikling med udgangspunkt i deres erfaringer fra projekter og forskning verden rundt.  Hvilken betydning har kontekst, menneskelige behov og forskellige grader af regulering?

 

Herudover deltager blandt andet; Anne Skovbro, Ellen Højsgård, Curt Liljengreen,  Frank Jensen, Jesper Pagh mfl.

 

Konferencen afholdes af CAFx, Politiken Byrum og Politiken Live.

 

Sted
Pressen, Politikens Hus
Vester Voldgade 33
1785 København V
Danmark
Tidspunkt
10:00-18:00