Group 5 Created with Sketch.
Page 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Arrangement

Byløb til Dalum Papirfabrik og Bellinge Fælled

18. september 2019 — 17:00-19:00

Kan du lide og løbe og gerne samtidig vil høre seneste nyt omkring byudviklingsområdet Dalum Papirfabrik og Bellinge Fælled (et bæredygtigt byggemodningsområde) –  så tilmeld dig dette skønne arrangement. Vi løber ca. 10-12 km i roligt tempo. Undervejs vil der være oplæg fra arkitekter og ingeniører med kendskab til projekterne. Vi slutter af med lidt drikkelse og lidt at spise.  

 

I 2012 besluttede den franske ejer af den traditionsrige Dalum Papirfabrik at lukke produktionen, hvilket markerede slutningen på en æra i den danske papirindustri.

 

Siden det sidste papirark blev trykt i 2012, har der lydt tomme ekkoer i de forladte produktionshaller. Ikke desto mindre, skriver vi snart 2019 og det rør atter på sig i Dalum. En ny lokalplan og et ambitiøst samarbejde mellem MT Højgaard og C.F Møller skal bane vejen for et nyt, grønt boligområde med et levende kulturhistorisk bylandskab.

 

Med inspiration fra områdets industrielle identitet og nærheden til Odense Å og Fruens Bøge, opføres en moderne, naturskøn bydel med hundredevis af boliger og lejligheder, der vil spire nyt liv i det gamle fabriksareal.

 

FAB er en del af Fynske Planlæggere som arrangerer løbeturen rundt til de to byudviklingsprojekter. Se program og invitation samt info om tilmeling via linket i den sorte boks.

Sted
Fruens Bøde Station
5250 Odense SV
Danmark
Tidspunkt
17:00-19:00