Group 5 Created with Sketch.
Page 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Arrangement

Årskonference 2019: Erhvervsområders plads i byen

12. juni 2019 — 09:30-16:00

Planlægningen af erhvervsområder er en vigtig del af byplanlægningen, uanset om vi taler om bystrategiske greb, kommune- eller lokalplanlægning. I mange byer er man ved at omdanne gamle erhvervsområder og havne til nye byområder med boliger og kontorerhverv, hvor drømmen om den blandede by står højt på ønskelisten. Andre steder planlægges der for nye produktions-, industri- og transportvirksomheder med store arealudlæg til følge. Samtidig har vi med den seneste revision af Planloven fået nye regler omkring produktionserhverv. Disse regler sætter krav til, hvordan vi planlægger vores byer.

 

 

Hvordan sikrer vi, at de mange omdannelser og nye erhvervsområder bliver attraktive, både for erhvervslivet og byens borgere? Hvordan skaber vi spændende byområder, som både lever op til de krav, erhvervslivet stiller, og som samtidig er et tilskud til byerne, de ligger i? Hvad siger loven, og hvad kan man gøre for at skabe fælles front i forhold til udviklingen af innovative og spændende erhvervsområder med arkitektonisk kvalitet og byliv?

 

 

Det handler FAB’s årskonference om i år. Vi har inviteret en række eksperter og kommuner, som med forskellige blik på temaet vil fortælle om deres arbejde med planlægning og udvikling af fremtidens erhvervsområder.

 

 

Formiddagens program vil byde på vidensopbygning. Eftermiddagens program vil have fokus på inspiration. Vi vil blive introduceret til omdannelsen af Valby Maskinfabrik, bl.a. med en gåtur i Valby Maskinfabrik. Programmet sluttes af med netværk, erfaringsudveksling og fælles refleksion sidst på eftermiddagen. Se invitation og det fulde program via linket i den sorte boks.

 

 

Vi glæder os til at se dig – sæt kryds i kalenderen onsdag den 12. juni.

 

Sted
Valby Kulturhus, mødelokale 1, 5. sal
Valgårdsvej 4
2500 Valby
Danmark
Tidspunkt
09:30-16:00